Mod de preparare Prajitura delicioasa cu crema de portocale

Foi: 

  1. Pentru foi se amesteca toate ingredientele, se adauga faina cat cuprinde (in faina se amesteca praful de copt ) si se face un aluat nu foarte tare.
  2. Aluatul se imparte in 7 parti si se intind foi care se coc in tigaie pe aragaz.
  3. Tigaia nu trebuie unsa.
  4. Dupa ce se racesc foile trebuie curatate de faina ramasa dupa coacere.

Crema: 

  1. Se amesteca zaharul cu faina, apoi se adauga laptele treptat.
  2. Se pune la foc mic si se amesteca continuu.
  3. Dupa ce da in clocot se opreste focul si se adauga margarina, coaja de portocala, sucul de portocala si plicul de finesse.
  4. Cand se raceste putin se ung foile si apoi se preseaza putin

Glazura: 

  1. In 1/2 din pachetul de zahar pudra cu aroma de vanilie puneti 1-2 lingurite de suc de portocale si turnati deasupra.