Mod de preparare Prajitura deosebita

  1. blatul.
  2. Se freaca margarina rama maestro cu 8linguri de zahar si se adauga treptat galbenusurile.
  3. Se stinge amoniacul cu putina zeama de lamaie.
  4. Se zdrobesc biscuiti cu sucitorul si se adauga peste untul frecat cu galbenusurile, se amesteca iar apoi se adauga miezul de nuca si amoniacul.
  5. Se unge su ulei si se tapeteaza cu faina o tava si se toarna compozitia.
  6. Se da la cuptor la foc potrivit si se lasa sa se rumeneasca pa margini.
  7. Bezeaua.
  8. Se bat albusurile spuma cu 8 linguri de zahar si adauga zeama de lamaie.
  9. Separat se topesc celelalte 8 linguri de zahar pana se caramelizeaza si se adauga peste albusul spuma.
  10. Se amesteca imediat cu mixerul sa nu se formeze cocoloase de zahar ars.
  11. Se intinde bezeaua peste blat si se da prajitura din nou la cuptor pana se aureste.