Mod de preparare Prajitura desteapta

  1. Batem galbenusurile impreuna cu zaharul pana compozitia se dubleaza si devine cremoasa.
  2. Topim Rama Maestro, o lasam sa se raceasca apoi o adaugam in crema de oua. Adaugam si laptele si il incorporam.
  3. Batem albusurile spuma tare.Adaugam albusurile peste compozitia de galbenusuri si le incorporam usor, prin miscari circulare, cu o lingura de lemn.
  4. Adaugam in ploaie faina si o incorporam putin cate putin. Punem vanilie dupa gust.
  5. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35). Punem tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumeneste deasupra putin. Nu va speriati daca va mai ramane lichid in tava
  6. Lasam sa se raceasca complet (eu am lasat-o peste noapte la frigider). Taiem cuburi cu un cutit bine ascutit, pe care il stergem inainte de fiecare feliuta.
  7. Presaram deasupra zahar pudra. E foarte buna rece de la frigider.