Mod de preparare Prajitura desteapta

  1. Intr-o craticioara am topit margarina Rama si apoi am dus-o in balcon la racit 10 minute.
  2. Intr-un castron am pus galbenusurile, zaharul esenta si apa de trandafiri, am amestecat bine cu mixerul, apoi am adaugat si margarina Rama si am amestecat din nou; am adaugat apoi faina, laptele, am omogenizat totul si am dat castronul deoparte.
  3. In alt castron am pus albusurile cu un praf de sare, le-am batut bine spuma tare. Bateti albusurile dupa ce ati amestecat deja celelalte ingrediente.
  4. Am pus apoi albusurile peste amestecul de galbenusuri si am amestecat usor sa nu stric spuma, pana cand totul s-a omogenizat frumos.
  5. Am pregatit o tava mai mare, tapetata cu hartie de copt si am pus aluatul care e foarte moale/lichid.
  6. Am asezat apoi tava pe raftul cel mai de sus din cuptor.
  7. La sfarsit se pudreaza cu zahar.