Mod de preparare Prajitura Dragobete

  1. Bati albusurile spuma tare.
  2. Adaugi zaharul si bati pana se topeste.
  3. Pui nuca macinata, amoniacul nestins si presari faina pe toata suprafata.
  4. O incorporezi usor, amestecand de jos in sus.
  5. Torni aluatul in tava unsa si tapetata, nivelezi si o introduci la cuptor pentru 30-40 minute.
  6. Lasi sa se raceasca.
  7. Ciocolata alba o topesti cu 6 linguri de ulei si o ontinzi peste blat.
  8. O lasi sa se raceasca.
  9. galbenusurile le mixezi cu 5 linguri de zahar.
  10. Caramelizezi 5 linguri de zahar, adaugi margarina si o lasi sa se topeasca , peste care pui galbenusurile.
  11. Pui nucile zdrobite, amesteci bine si torni crema peste ciocolata alba.
  12. Lasi sa se intareasca.
  13. Topesti ciocolata neagra cu 6 linguri de ulei si o torni deasupra cremei caramel.
  14. Lasi sa se intareasca, dupa care o poti taia bucati.