Mod de preparare Prajitura elvetiana cu zmeura

  1. Pasul 1

    Pregatiti aluatul. Separati galbenusurile de albus. Bateti albusurile impreuna cu zaharul pana cand obtineti o spuma omogena. In timp ce amestecati adaugati ouale separat. In continuare, amestecati incet cu o lingura, adaugati faina amestecata cu praful de copt si margarina Rama topita si racita.

  2. Pasul 2

    Turnati aluatul preparat in tava acoperita cu hartie de copt si intindeti-l uniform cu o lingura. Puneti aluatul in cuptorul incalzit in prealabil la 180 ° C pana cand acesta devine auriu maro (10-15 minute)

  3. Pasul 3

    Asezati blatul inca cald cu fata in jos pe o carpa umeda. Curatati repede coaja de hartie de copt, puneti-o inapoi pe blat si rulati-o ca pe un sul. Asteptati sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Pregatiti compozitia de zmeura. Bateti smantana cu zaharul pudra. Inmuiati gelatina intr-o treime de pahar cu apa rece. Dupa ce se umfla, incalziti-o pana cand se dizolva.

  5. Pasul 5

    Amestecati cu o furculita jumatate de zmeure cu gelatina topita. Amestecati incet totul cu frisca.

  6. Pasul 6

    Derulati rola racita, intindeti crema pe ea si si presarati zmeura ramasa. Impaturiti-o si puneti-o in frigider pentru a se patrunde ingredientele. Inainte de servire, presarati zahar pudra sau turnati peste ea un topping de ciocolata.