Mod de preparare Prajitura Fanta

Blat: 

  1. 7 galbenusuri se freaca bine cu 8 linguri de zahar, albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, 150 ml ulei, 10 linguri faina, 3 linguri cacao, 1 praf de copt stins cu 2-3 picaturi de otet.
  2. Compozitia se pune intr-o tava tapetata,se coace la foc potrivit 20-30 minute.
  3. Blatul se lasa la rece.

Crema: 

  1. 1/2 kg branza de vaca se freaca cu 2 vanilii.
  2. Separat se amesteca 8 linguri de zahar, cu 1 pachet si jumatate de margarina Rama.
  3. Cele doua compozitii se amesteca si se intinde crema peste blat.

Asamblarea: 

  1. Peste blat: 2 budinci de vanilie, 8 linguri de zahar se fierb cu 1/2 litru de fanta,d upa ce s-a racit se pune peste crema din branza.
  2. Prajitura are un aspect deosebit.