Mod de preparare Prajitura Fanta

  1. Pentru blat, batem albusurile spuma tare cu un pic de sare, se adauga galbenusurile si praful de copt stins cu un pic de zeama de lamaie, apoi se pune faina cernuta impreuna cu cacaoa si uleiul putin cate putin.
  2. Se amesteca totul , cu grija, cu o lopatica de lemn , ca sa nu se lase. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt , in cuptorul incalzit dinainte la 200 grade si se coace cca 30".
  3. Pentru crema alba se paseaza branza cu zaharul pudra apoi se adauga margarina frecata spuma cu vanilia. Aceasta crema se unge peste blatul rece.
  4. Se taie patrate care se orneaza cu crema de budinca preparata dupa cum se indica pe ambalaj, doar ca in loc de lapte folosim sucul de portocale sau orice fel de suc preferam.
  5. Lasam sa se raceasca budinca pana se poate modela , apoi ornam fiecara prajiturica cu spritul si ii punem o coronita de ciocolata.
  6. Coronitele se prepara astfel: topim ciocolata pe bain marie apoi cu un sprit formam coronitele pe dosul unei tavi unsa cu ulei. Se scot cand se racesc.