Mod de preparare Prajitura Fanta

  1. Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma, adaugam zaharul si galbenusurile alternand cu uleiul. Adaugam apoi cacaua, faina si praful de copt amestecand usor.
  2. Punem compozitia in tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina. Coacem la foc mediu 30 min, apoi lasam sa se raceasca bine blatul.
  3. Branza se amesteca bine cu zaharul si esenta de vanilie si apoi cu untul moale. Se pune peste blat si se lasa la rece.
  4. Sucul se pune in vasul in care vom fierbe crema si-l vom lasa asa 10 min, in acest fel nu va mai face spuma in timp ce fierbe.
  5. Adaugam praful de budinca si zaharul si vom fierbe crema. Dupa ce luam de pe foc vom continua sa amestecam in crema pana aceasta se va mai racori putin, apoi o intindem in strat uniform peste crema de branza si lasam iar la rece.