Mod de preparare Prajitura fantastica!

Blat: 

  1. Se bat spuma ouale impreuna cu zaharul, pana acesta se topeste, apoi se adauga faina in ploaie impreunata cu praful de copt, se amesteca si la sfarsit se pune cacaoa.
  2. Se amseteca bine blatul, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.
  3. Dupa ce s-a copt blatul se lasa sa se raceasca.

Crema: 

  1. Se bat spuma ouale cu zaharul, se adauga faina si se bate in continuare, apoi se pune laptele fierbinte peste crema si se pune pe foc sa se fiarba.
  2. Se amesteca continuu sa nu sa prinda pe fundul vasului.
  3. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Sirop: 

  1. Se fierbe cafeaua in clocot.

Ornat: 

  1. Se bate frisca.
  2. Asezarea in tava: se pune blatul in tava se insiropeaza bine, se unge cu crema si apoi se orneaza cu frisca.
  3. Deasupra se rade ciocolata.