Mod de preparare Prajitura fina de ciocolata

  1. Pentru prajitura, unge cu ulei 4 vase mici termorezistente.
  2. Aseaza la baza acestora un disc de foaie de copt, apoi unge-le din nou cu ulei.
  3. Topeste ciocolata cu Rama la bain-marie.
  4. Bate ouale cu zaharul pana se ingroasa.
  5. Adauga faina si compozitia cu ciocolata topita , apoi amesteca pana la omogenizare.
  6. Toarna compozitia obtinuta in vase si da-le la rece pentru 15-30 minute, sau le poti pastra la frigider pana cand esti gata sa le dai la copt.
  7. Pentru sosul caramel, pune zaharul impreuna cu o lingura intr-o cratita, pe foc potrivit.
  8. Lasa-le sa fiarba pana cand zaharul se caramelizeaza.
  9. Adauga Rama Mestro, amesteca, apoi adauga smantana si amesteca totul bine.
  10. Adauga putina zeama de lamaie, dupa gust.