Mod de preparare Prajitura foi cu miere de albine

Foi: 

  1. Amestecam ingrendientele pentru foi si le fierbem 4 minute.
  2. Cand compozitia este aproape rece se adauga faina si se face o coca omogena, care se imparte in 4 foi ce se coc pe dosul tavii unse cu ulei 10-12 minute.

Crema: 

  1. Fierbem laptele cu zaharul , adaugam treptat grisul pana obtinem un amestec gros.
  2. La sfarsit adaugam sucul si coaja rasa de lamaie.
  3. Lasam sa se raceasca.
  4. Adaugam putin cate putin din margarina si mixam bine.

Asamblarea: 

  1. Punem prima foaie, apoi ungem cu jumatate din crema, punem a doua foaie, ungem cu magiun , apoi a treia foaie si ungem cu cealalta jumatate de crema.
  2. Acoperim cu a 4-a foaie si pudram cu zahar.
  3. Lasam sa stea la rece cateva ore si apoi o taiem cu un cutit inmuiat in apa calda.