Mod de preparare Prajitura gratar cu piersici

  1. Se amesteca ingredientele pentru aluat cu robotul si coca rezultata se pune 30-40min la rece.
  2. O parte din lapte si smantana se pune la fiert impreuna cu zaharul.
  3. Se amesteca plicul de budinca cu restul laptelui si se fierbe.
  4. Compozitia se lasa putin sa se racoreasca.
  5. Intr-o tava mica (30x30) se intinde 2/3 din aluat si se inteapa de mai multe ori cu furculita.
  6. Se pune 5 min la cuptorul incalzit dinainte la 175 grade.
  7. Se taie piersicile felii si se mai amesteca din cand in cand in budinca sa nu prinda pojghita.
  8. Se scoate tava cu aluatul din cuptor.
  9. Se intinde deasupra budinca (trebuie sa fie calduta).
  10. Se pun feliile de piersici una langa alta.
  11. Restul aluatului se pune fasii deasupra.
  12. Se mai tine 35 min la 175 grade.