Mod de preparare Prajitura iceberg

Blat: 

  1. 4 galbenuse se amesteca cu 7 lg zahar, si 10 lg apa, se adauga nuca de cocos si faina amestecata cu praful de copt.
  2. Albusurile se bat spuma cu 5 lg zahar si se amesteca cu restul compozitiei.
  3. Blatul se coace iar cand s-a racit se taie in doua.

Crema: 

  1. Faina se amesteca cu laptele si zaharul.
  2. Se pun la foc si se fierbe totul pana se ingroase.
  3. Dupa ce s-a racit se aduga margarina si galbenusele.
  4. Se amesteca din nou.
  5. Zaharul vanilat si esenta de rom se adauga si ele.
  6. Toate se amesteca bine de tot.
  7. Se umple blatul.

Spuma: 

  1. Albusul se bate spuma cu zaharul pe abur.
  2. Dupa ce s-a intarit se aseaza peste blat.
  3. Se orneaza cu nuca de cocos.