Mod de preparare Prajitura in 3 culori

  1. Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul lingura cu lingura si zeama de lamaie si se bat pana se face o bezea.
  2. Se adauga galbenusurile si margarina batuta spuma, se bate bine cu mixerul si apoi la final faina amestecata cu cacao in ploaie.
  3. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si se coace in cuptorul incins, pentru 30-35 minute.
  4. Crema: se dizolva gelatina in 50 ml apa fierbinte,se amesteca galbenusurile, zaharul si laptele la bain marie,pana se ingroasa.
  5. Se adauga gelatina si se mai tine putin pe foc.
  6. Dupa ce se raceste se adauga zeama de lamaie si frisca (in care am adaugat 2 linguri de colorant de prajituri).
  7. Se taie blatul in 2 si se intinde crema pe prima parte apoi se aseaza si a doua parte de blat pe crema, se pune deasupra toppingul de capsuni si se orneaza cu frisca, se taie bucati si se serveste.