Mod de preparare Prajitura in straturi

 

Blat: 

  1. Se bat 3 albusuri spuma cu 3 linguri zahar, se adauga 3 galbenusuri si 3 linguri cu faina.
  2. In 2-3 linguri din compozitie se pune o lingurita cacao.
  3. Se pune in tava compozitia iar deasupra din loc in loc se pune cea cu cacao.
  4. La fel se procedeaza si pentru celelalte doua blaturi.

Crema: 

  1. Galbenusurile se mixeaza spuma cu zaharul apoi se adauga budinca de vanilie si se fierb in
    lapte.
  2. Cand s-a racit se adauga margarina.
  3. 4 galbenusuri se bat cu 2 linguri apa, 8 linguri zahar.
  4. Separat se topeste 100 g ciocolata cu 4 linguri lapte si 1 lingura cacao.
  5. Se lasa sa se raceasca si se adauga cealalta compozitie.
  6. Totul se amesteca cu 100 g margarina Rama.
  7. Un plic de frisca se amesteca cu 50 g nuca de cocos.
  8. Se orneaza cu frisca si deasupra ciocolata rasa.