Mod de preparare Prajitura in trei straturi

  1. Se incinge cuptorul la 160 grade C.
  2. Se tapeteaza 6 tavi rotunde mici (diametrul de 7-8 cm) cu hartie de copt.
  3. Se amesteca margarina cu biscuitii cu ciocolata, se creeaza un amestec omogen care se preseaza pe fundul si marginile tavilor in mod egal.
  4. Se coace 10 minute.
  5. Se da temperatura cuptorului la 220 grade C.
  6. Se bate cu un tel electric crema de branza cu zaharul.
  7. Se adauga apoi progresiv cacaoa, vanilia, ouale, smantana fermentata si jumatate din ciocolata topita.
  8. Se adauga apoi lapte ciocolatei ramase astfel incat sa obtineti un sos consistent si se aseaza deoparte.
  9. Se dau peretii a 6 tavi rotunde mici (diametrul de 7-8 cm) cu margarina.
  10. Se toarna amestecul de branza in fiecare tava in mod egal si se netezeste suprafata.
  11. Se coace 10 minute, apoi se da temperatura la 90 grade C timp de 25-30 de minute.
  12. Crema ar trebui sa aibe in acest moment o consistenta gelatinoasa doar in centru.
  13. Se stinge cuptorul, se intredeschide si se lasa prajitura sa se raceasca incet in cuptor, aproximativ 2 ore.
  14. Scoateti tavile din cuptor.
  15. Pentru decorare, scoateti prajiturile din tavi si indepartati foaia de copt prinsa de baza.
  16. Se bate frisca si se aseaza deasupra.
  17. Peste frisca picurati sosul de ciocolata, apoi presarati fulgi de ciocolata si serviti imediat.