Mod de preparare Prajitura inghetata 5

Foi: 

  1. Oul se bate cu furculita, se adauga margarina si zaharul.
  2. Se amesteca toate iar treptat faina amestecata cu praful de copt.
  3. Treptat se adauga si laptele, se framanta pana iasa o coca potrivita care se imparte in 3 parti.
  4. Se fac 3 foi care se coc pe dosul tavii.

Crema: 

  1. Praful de budinca se amesteca cu zaharul adaugand treptat si putin lapte pana iasa o pasta mai moale.
  2. Restul de lapte se pune la foc iar cand clocoteste se adauga pasta treptat amestecand continu pana se ingroase.
  3. Cand este putin calduta se amesteca cu margarina.
  4. Crema se imparte in 2 parti.
  5. intr-o parte se pune zahar vanilat iar in cealalta jumatate cacao.
  6. Se umplu foile cu crema iar deasupra se pune glazura de ciocolata.