Mod de preparare Prajitura inteligenta

  1. Separam albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile impreuna cu zaharul pana compozitia se dubleaza si devine cremoasa. Topim margarina, o lasam sa se raceasca apoi o adaugam in crema de oua. Adaugam si laptele si il incorporam.
  2. Batem albusurile spuma tare.Adaugam albusurile peste compozitia de galbenusuri si le incorporam usor, prin miscari circulare, cu o lingura de lemn.
  3. Adaugam in ploaie faina si o incorporam putin cate putin. Punem vanilie dupa gust.
  4. Turnam compozitia in tava unsa cu Rama Maestro .Punem tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumeneste deasupra putin. Lasam sa se raceasca complet .
  5. Taiem prajitura cuburi cu un cutit bine ascutit, pe care il bagam intr-un pahar cu apa inainte de fiecare feliuta. Presaram deasupra zahar pudra.
  6. Se serveste rece.