Mod de preparare Prajitura "intercontinental"

  1. Blaturile: 15 albuşuri se bat cu 15 linguri de zahăr, 6 linguri făină, 21 de linguri de nuci măcinate.
  2. Se coc trei blaturi in cuptorul preincalzit, in tava normala de 20x30 cm.
  3. Crema: 15 gălbenuşuri, 20 de linguri de zahăr, 4 plicuri vanilie, 10 linguri de apă se fierb pe baie de aburi.
  4. Crema se lasa sa se raceasca, apoi se amestecă cu 400 gr Rama Maestro si se imparte in 3.
  5. Pentru crema nr 1 se adauga 100 gr de nucă de cocos.
  6. Pentru crema nr 2 se adauga 100 gr stafide ţinute in rom.
  7. Pentru crema nr 3 se adauga 100 gr de ciocolată tăiată bucăţi.
  8. Se asambleaza prajitura astfel: blat, crema 1, blat, crema 2, blat, crema 3. Deasupra se rade ciocolată.