Mod de preparare Prajitura kinderpinguin

  1. Batem galbenusurile cu zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza volumul
  2. Apoi adaugam faina,praful de copt,cacaoa si grisul. Mixam
  3. Apoi adaugam in fir subtire laptele si uleiul apoi mierea
  4. Dupa ce le-am omogenizat pe toate amestecam folosind o spatula albusurile batute spuma tare
  5. Impartim compozitia in doua si coacem doua foi pe care le lasam sa se raceasca pe hartia pe care s-au copt
  6. Intre timp pregatim crema mixand frisca cu laptele,intaritorul ,esenta ultima data adaugand mierea
  7. O impartim si pe asta in doua ,jumatate o intindem peste una dintre foi
  8. Apoi peste crema intinsa bine ,turnam prima glazura ,care se prepara punand toate ingredientele pe foc pana se topesc
  9. Dupa ce turnam glazura punem tava cu prajitura la rece sa se intaresca glazura
  10. Dupa ce s-a intarit,punem si cealalta jumatate de crema apoi ,ajutandu-ne de hartia de copt pe care e cealalta foaie,punem si foaia de deasupra
  11. Apasam putin sa adere bine la crema apoi turnam cea de-a doua glazura pe care o preparam la fel ca pe prima
  12. Se da din nou la frigider ca sa se inareasca si cea de-a doua glazura.