Mod de preparare Prajitura la minut

  1. Albusurile se spumeaza pana stau bat apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua mixarea pana spuma de ou se albeste.
  2. Apoi se adauga pe rand galbenusurile de ou, care au fost inainte amestecate cu coaja de portocala.
  3. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se cerne.
  4. Se adauga faina in ploaie peste spuma de oua amestecandu-se de sus in jos cu o spatula.
  5. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor
  6. Pentru crema, prima data fierbem budincile cu lapte si zaharul.
  7. Dupa ce oprim focul adaugam esenta de rom si amestecam bine si apoi lasam la racit budinca, acoperita cu o folie sa nu faca pojghita deasupra.
  8. Pana se raceste budinca si ajunge la temperatura camerei, mixam margarina apoi amestecam cele doua compozitii.
  9. Blatul copt si racit il taiem in doua sa obtinem doua foi cat de cat egale ca grosime ungem foile cu crema si deasupra presaram nuci prajite si macinate grosier.