Mod de preparare Prajitura Mihaela

  1. Se bat albusurile spuma (bezea) cu zaharul; se amesteca faina bine cu nucile si se adauga peste albusurile batute si se amesteca usor de jos in sus sa nu se lase albusurile.
  2. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei si se pune hartie de copt. 
  3. Se pune jumatate din compozitie in tava si se da la cuptor la foc potrivit 20 minute, pana se rumeneste un pic.
  4. Se repeta acest lucru si cu cealalta jumatate de compozitie.
  5. Dupa ce s-au copt blaturile se lasa la racit si ne ocupam de crema.
  6. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pudra si cele 4 linguri de faina, se amesteca toate bine cu mixerul si se adauga laptele.
  7. Se pune la foc mic pana se intareste amestecand continuu.
  8. Dupa ce s-a intarit se ia de pe foc si se adauga cele 2 pachete de margarina si pliculetele de zahar vanilat.
  9. Se amesteca usor cu mixerul pana se topeste margarina.
  10. Dupa ce ati ornat se imbraca prajitura in folie si se da la congelator.
  11. Aceasta prajitura se pastreaza la congelator tot timpul.