Mod de preparare Prajitura multicolora

  1. Int-un bol inalt se bat albusrile spuma, iar in altul, se freaca galbenusurile cu zaharul.
  2. Se amesteca ambele compozitii si se toarna treptat faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
  3. Se rastoarna intr-o tava rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da cuptor pentru 30-35 de min.
  4. Pentru crema de cacao se pun intr-un ibric margarina, zaharul si cacaua; cand incep sa fiarba se amesteca bine, iar in timpul amestecarii se adauga si ouale.
  5. Dupa ce s-a ingrosat se lasa sa se raceasca.,
  6. Pentru crema de vanilie se fierbe laptele in care se adauga faina, zaharul si coaja si zeama de lamaie.
  7. Dupa ce s-a fiert se lasa la racit, dupa care se adauga margarina si zaharul vanilat.
  8. Peste blatul obtinut se rastoarna crema de cacao, iar peste crema de cacao, cea de vanilie.
  9. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.