Mod de preparare Prajitura musuroi cu banane

  1. Amestecam praful pentru blat cu margarina Rama, ouale si 50 ml lapte.
  2. Compozitia se toarna intr-o tava (clasica de aragaz am folosit eu), unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina.
  3. Se coace la foc mic 30 minute.  Cand blatul e gata se scoate, se traseaza usor cu un cutit o linie pentru a lasa o margine de 1 cm, iar mijlocul se scobeste incet, lasand totusi ceva pe fund.
  4. In scobitura se aseaza bananele taiate pe lung pe jumatate, astfel incat sa umplem fiecare coltisor.
  5. Praful de crema din cutie il amestecam cu 400 ml lapte, cu mixerul, pana iese o crema groasa ce sta "teapana".
  6. Adaugam apoi fulgii de ciocolata din cutie, amestecand usor cu o lingura.
  7. Aceasta crema o asezam peste banane, cat sa acoperim toata suprafata.
  8. Deasupra presaram in ploie firmiturile de aluat scobit mai devreme.
  9. Se da prajitura la rece cateva ore inainte de a se servi.