Mod de preparare Prajitura negruta

Blat: 

  1. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina amestecata cu cacao.
  2. Se amesteca incet ca sa se incorporeze toate ingredientele si apoi compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina Rama Maestro si tapetata cu faina si se da la cuptor cca 20 de minute.

Crema: 

  1. Mod de preparare crema: (se face pe bain marie) Se amesteca galbenusurile cu zaharul praf si cu nesul.
  2. Se adauga laptele si se pune pe foc.
  3. Se amesteca incontinuu pana se ingroasa putin compozitia.
  4. Separat se freaca margarina Rama Maestro si dupa ce compozitia s-a racit se adauga treptat in margarina Rama Maestro si se amesteca.
  5. Crema astfel obtinuta se intinde deasupra blatului.
  6. Deasupra se pun albusurile batute spuma cu 10 linguri de zahar si se rade ciocolata.
  7. Se da la rece.