Mod de preparare Prajitura Parlament

  1. Pentru inceput ungem o tava cu Rama Maestro,o tapetam cu faina (dar cel mai bine este cu foaie speciala de copt) punem nuca prajita atat cat sa acopere fundul tavii.
  2. Pregatim apoi un blat din 7 albusuri, 7 linguri de zahar, 7 linguri nuca macinata, cele 3 linguri de faina si praful de copt.
  3. Turnam in tava peste nuca si dam la cuptor. Cand blatul este copt, il rasturnam cu nuca deasupra si il ungem cu crema de ciocolata (Finetti).
  4. Peste crema de ciocolata punem biscuitii inmuiati in cafea (bagam cate un biscuite si il scoatem imediat din cafea).
  5. Intre timp pregatim si crema din cele 7 galbenusuri, cu cele 7 linguri de zahar si 3 linguri de apa, pe care le punem pe baie de aburi, le fierbem putin pana se ingroasa si lasam la rece.
  6. In timp ce se raceste batem frisca (eu am pus putina sana pentru a fi mai tare), apoi amestecam bine cu crema de galbenusuri si punem pe deasupra intr-un strat uniform. In final se rade ciocolata deasupra si o lasam la frigider cateva ore.