Mod de preparare Prajitura pentru orice sezon

  1. Se bat bine albusurile cu un vf de cutit sare apoi se adauga zaharul si se bat cu mixerul pana se obtine o bezea tare si lucioasa.
  2. Se adauga galbenusurile amestecate cu uleiul, faina turnata in ploaie.
  3. Se amesteca usor cu o paleta de sus in jos.
  4. Se unge o tava cu margarina apoi se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna aluatul si se coace in jur de 20 de minute, la foc potrivit.
  5. pentru blatul de cacao se procedeaza la fel (faina se amesteca cu cacaoa).
  6. blaturile, răcite de taie pe lung, in jumătăţi.
  7. Se mixeaza apoi se adauga crema de branza,iaurtul, zaharul pudra.
  8. Crema obtinuta se imparte in trei parti aproximativ egale.
  9. In prima parte se amesteca bucati mici de kiwi, in cea de a doua se baga bucati maruntite de portocala iar in a treia, vişinele,
    Se asamblează prajitura intr-o tava mai înaltă.
  10. Se aseaza prima foaie de blat de cacao apoi se unge cu crema de visine, se aseaza a doua foaie de blat alb, apoi se unge deasupra cu crema de portocale, se aseaza deasupra foaia de blat de cacao care se unge si ea cu crema de kiwi si se aseaza ultima foaie de blat alb.
  11. Deasupra se orneaza cu banane taiate pe lung sau orice alte fructe (eu am incercat si cu ananas si a iesit foarte buna!),
    Deasupra se face o glazura din ciocolata menaj cu smântană pentru frisca (legate la bain-marie).
  12. Se poate orna în funcţie de imaginaţia fiecăruia!
    Se recomanda ca prăjitura să se lase la rece de pe o zi pe alta!.