Mod de preparare Prajitura profiterol

  1. Aluatul pentru gogosele se prepara astfel : se fierbe apa, cand apa este in clocot se adauga 60 gr. margarina Rama, se adauga praful pentru gogosele si se continua fierberea cca. 3 minute.
  2. Se ia compozitia de pe foc, se sparg cele doua oua, se amesteca cu mixerul si se la sa se raceasca.
  3. Gogoselele se prepara astfel : se tapeteaza o tava cu hartie de copt, iar cu lingurita se formeaza gogoselele.
  4. Se introduce tava la cuptor la foc mediu.
  5. Crema se prepara astfel : se ia 400 ml lapte fiert si apoi racit, se adauga intr-un vas, se adauga praful de crema, se amesteca cu mixerul.
  6. Sosul se prepara astfel: se fierbe 200 ml lapte, se adauga 20 gr. margarina Rama si se adauga fierbinte, treptat peste praful pentru sos.
  7. Etapa finala : gogoselele formate se umplu cu crema folosind o spritiera.
  8. Apoi ornam cu sosul de ciocolata racita.