Mod de preparare Prajitura racoritoare de portocale

  1. 1.
  2. Se mixeaza oul, smantana, margarina rama maestro,faina,praful de copt si esenta de vanilie,preparand un aluat potrivit,care se toarna intr-o forma dreptunghiulara unsa cu putina margarina rama maestro si se tapeteaza cu faina.
  3. Se coace 30-35 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
  4. 2.
  5. Separat, se mixeaza branza,scursa bine,cu 100 g zahar,se incorporeaza frisca batuta si esenta de potocale,se intinde crema peste blatul racit.
  6. 3.
  7. Intre timp, se pune gelatina la inmuiat, se toeste cu zaharul ramas si se amesteca cu zeama unei portocale.
  8. Se lasa sa se raceasca.
  9. Celelalte portocale se curata de coaja si se taie felii subtiri.
  10. 4.
  11. Se aseaza feliile de ortocala peste crema si se toarna gelatina cu zeama de portocala.
  12. Se serveste dupa ce sta 2-3 ore la rece.