Mod de preparare Prajitura rudy

  1. Toate ingredientele pentru aluat: faina, margarina (topita), zaharul, galbenusul, praful de copt, cacaoa, se pun intr-un castron claie peste gramada si se incepe operatiunea de framantare ( cu mana, mixer, care cum poate).
  2. Am pus cam jumate pahar lapte caldut, ca sa pot sa framant aluatul.
  3. Apoi l-am impartit in 2 bile egale, pe care le-am pus in foi de aluminiu, si le-am bagat la congelator, pana m-am ocupat de crema.

Crema: 

  1. Am batut spuma albusurile de la cele 3 oua, le-am amestecat cu galbenusurile, cu zaharul si zaharul vanilat, cu branza de vaci si un pumn de stafide.
  2. Am scos bilele de aluat de la congelator, si intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, am dat pe razatoare ( mare) prima bila de aluat ( a fost cam greu, dar intr-un final am reusit).
  3. Am avut grija sa fie imprastiat uniform pe tot fundul tavii.
  4. Se intinde crema de branza peste aluatul ras ( sa fie intinsa uniform) se rade si al doilea bolovan peste.