Mod de preparare Prajitura Televizor

  1. Din ingredientele de la "Blat 1" se coc doua foi pe fundul tavii.
  2. Din cele de la "Blat 2" se face un pandispan in tava care a fost folosita la coptul foilor.
  3. Urmeaza crema: 100ml lapte se amesteca cu cele 3 linguri de faina.
  4. Restul de lapte se pune la fiert (in el se pune la fiert coaja de lamaie sau portocala, curatata cu acel cutit ecomomic de legume).
  5. Se va scoate inainte sa adaugam amestecul de faina.
  6. Cand clocoteste se adauga amestecul de faina si se obtine o "ciulama".
  7. Se mai tine pe foc 1-2 minute amestecand contiinu, apoi cand se raceste se adauga margarina frecata cu zaharul( se poate pune si zeama de lamaie, sa fie mai acrisoara.
  8. Asamblare: o foaie pe fundul tavi, o parte crema, pandispanul, crema, foaie pe fundul tavi.
  9. Se serveste dupa 24 ore ca sa aiba timp blaturile sa traga umezeala din crema.