Mod de preparare Prajitura tiramisu

  1. Faceti cafeaua si lasati-o la racit.
  2. Se bate frica bine.
  3. Se face o crema din branza mascarpone, smantana, zahar si frisca batuta si se lasa la frigider 30 min pt a se lega bine.
  4. Se trec prin cafea rece piscoturile de sampanie ( 1/2 din cantitate) si se aseaza intr-o tava mai inalta, unul laga altul , formand un strat, se adauga jumatate din crema obtinuta peste piscoturile inmuiate.
  5. Se trece si cealalta jumatate de piscoturi de sampanie prin cafea si se pun deasupra.
  6. Se adauga restul de crema, iar deasupra ornati cu cafea macinata.
  7. Se lasa la frigider
    Noua ne place sa o servim alaturi de fructe precum : ananas si capsuni.
  8. In reteta originala era ou, insa noua nu ne place :).
  9. Sper sa va placa.
  10. Bateti bine branza mascarpone cu zaharul si lasati-o la rece, apoi adaugati frisca batuta bine ( lasata si ea la rece intre timp).