Mod de preparare Prajitura/tort cu crema de nutela

  1. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mai batem pana devin lucioase [albusurile], apoi adaugam galbenusurile mixand in continuare, pana le incorporam pe toate.
  2. Adaugam si razatura de portocala.
  3. Apoi adaugam faina, amestecata cu praful de copt si cernuta, in ploaie, incoporand-o usor cu o spatula.
  4. Compozitia rezultata o turnam intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o coacem in cuptorul preincazit.
  5. Dupa racire, taiem blatul sa ne iasa trei foi pe care le ungem cu crema astfel facuta: margarina o spumam bine de tot, apoi adaugam rand pe rand nutela, in timp ce mixam.
  6. Frisca o batem pana sta teapana bat si imbracam apoi prajitura cu ea.
  7. Ciocolata o topim pe abur, o punem intr-un colt de punga, la care ii ciupim varful si facem pe o bucata de hartie diferite forme pe care le lasam la racit si cu care ornam tortul.