Mod de preparare Prajitura tosca

  1. Blat: se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul treptat; mai mixam putin si adaugam nuca de cocos si macul si omogenizam bine cu o lingura.
  2. La final adaugam si faina amestecata cu un praf de copt.
  3. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata sau puneti hartie de copt ca e mai simplu.
  4. Se lasa la cuptorul incins in prealabil, timp de 15-20min( faceti testul cu scobitoarea).
  5. Crema: se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga amidonul si se omogenizeaza.
  6. Laptele se fierbe si se adauga in fir subtire peste oua, amestecand.
  7. Se toarna totul in vasul n care a fiert laptele si se amesteca incontinuu pana se ingroase bine.
  8. La sfarsit se adauga vanilia si margarina si se omogenizeaza.
  9. Glazura: ciocolata se topeste impreuna cu margarina si laptele.
  10. Asamblare: blatul cu mac, crema, biscuiti( acoperim toata suprafata), glazura.