Mod de preparare
Prajitura tosca
- Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul, adaugam nuca de cocos si macul.
- Cu miscari de sus in jos amestecam, turnam faina si praful de copt cernute si amstecam la fel de sus in jos.
- Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
- Dam la cuptor preincalzit la 180 grade pentru 15-20 min si intre timp pregatim crema.
- Amestecam galbenusurile cu zaharul si praful de budinca, turnam laptele si fierbem crema pe baie de aburi pana se ingroase.
- O lasam sa se raceasca bine si cand s-a racit adaugam margarina si mixam crema pana devine omogena.
- O intindem pe blatul rece si adaugam un strat de biscuiti simpli.
- Din 100 g ciocolata cu lapte, un cub de margarina, 2 linguri zahar brun si 3 linguri lapte am pregatit un sos.
- L-am fiert pana s-a ingrosat.
- L-am intins caldut peste prajitura.