Mod de preparare Prajitura tosca

  1. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul, adaugam nuca de cocos si macul.
  2. Cu miscari de sus in jos amestecam, turnam faina si praful de copt cernute si amstecam la fel de sus in jos.
  3. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
  4. Dam la cuptor preincalzit la 180 grade pentru 15-20 min si intre timp pregatim crema.
  5. Amestecam galbenusurile cu zaharul si praful de budinca, turnam laptele si fierbem crema pe baie de aburi pana se ingroase.
  6. O lasam sa se raceasca bine si cand s-a racit adaugam margarina si mixam crema pana devine omogena.
  7. O intindem pe blatul rece si adaugam un strat de biscuiti simpli.
  8. Din 100 g ciocolata cu lapte, un cub de margarina, 2 linguri zahar brun si 3 linguri lapte am pregatit un sos.
  9. L-am fiert pana s-a ingrosat.
  10. L-am intins caldut peste prajitura.