Mod de preparare Prajitura zapada stralucitoare

  1. Freci galbenusurile cu un praf de sare, sucul de portocale si nessul.
  2. Bati albusurile spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile, faina, praful de copt si lingura de cacao cernuta.
  3. Coci compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
  4. Cand este rece tai blatul in doua parti pe care le stropesti cu suc.
  5. Pregatesti budinca conform instructiunilor de pe plic si o dai la rece.
  6. Bati spuma margarina cu zaharul pudra si incorporezi in ea budinca racita si zeama de lamaie, apoi galbenusurile unul cate unul.
  7. Pentru glazura bati frisca cu crema de ciocolata si nessul dizolvat in 2 linguri de apa fierbinte.
  8. Ungi primul blat cu crema, asezi al 2-lea blat, il ungi cu glazura si dai la rece 3 ore.
  9. O portionezi in dreptunghiuri mici si torni pe fiecare portie nuca de cocos, dand impresia de zapada.