Mod de preparare Prajiturele delicioase cu prune
- Se incalzeste cuptorul la 180C.
- Se aseaza cupe de hartie pentru briose intr-o tava de 12 briose.
- Se bate Rama Maestro cu 100 gr zahar si 2 linguri zahar brun.
- Se adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.
- Se adauga esentele si zerul si se amesteca.
- Se cerne faina cu bicarbonatul si sarea deasupra compozitiei cu oua, apoi se amesteca.
- Se imparte compozitia obtinuta in tava pregatita, apoi se pun cate 2 felii de pruna in centrul fiecarei prajiturele, apasandu-le usor (dar sa nu ajunga pana la fundul prajiturelei).
- Se presara prajiturelele cu 2 linguri zahar brun si se introduc la cuptor 15-20 minute pana cand s-au rumenit.
- Se lasa sa se raceasca 10 minute in tava, apoi se scot si, optional, se pudreaza cu zahar pudra cu mac.