Mod de preparare Prajiturele delicioase cu prune

  1. Se incalzeste cuptorul la 180C.
  2. Se aseaza cupe de hartie pentru briose intr-o tava de 12 briose.
  3. Se bate Rama Maestro cu 100 gr zahar si 2 linguri zahar brun.
  4. Se adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.
  5. Se adauga esentele si zerul si se amesteca.
  6. Se cerne faina cu bicarbonatul si sarea deasupra compozitiei cu oua, apoi se amesteca.
  7. Se imparte compozitia obtinuta in tava pregatita, apoi se pun cate 2 felii de pruna in centrul fiecarei prajiturele, apasandu-le usor (dar sa nu ajunga pana la fundul prajiturelei).
  8. Se presara prajiturelele cu 2 linguri zahar brun si se introduc la cuptor 15-20 minute pana cand s-au rumenit.
  9. Se lasa sa se raceasca 10 minute in tava, apoi se scot si, optional, se pudreaza cu zahar pudra cu mac.