Mod de preparare Prajiturelele zanelor

  1. Spumam untul cu zaharul (si un praf de sare), pana obținem o compoziție pufoasa; adaugăm pe rând ouăle, și mixam după fiecare pentru incorporare. Înglobam faina, și, la urma, coaja de lămâie.
  2. Pregătim o forma de brioșe: o ungem cu unt sau folosim hârtiuțe individuale, pentru copt. Repartizam compoziția cu ajutorul unei linguri (umplem pana ajungem la 2/3 din înălțimea hârtiei, sa rămână loc pentru crescut).
  3. Coacem în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, 17-20 de minute, sau pana prăjiturelele trec testul scobitorii. Scoatem prăjiturile pe un grătar, la răcorit.
  4. Pentru glazura punem fructele într-un robot de bucătărie, le zdrobim, după care adaugăm si zaharul pudra; amestecam. Daca doriți, puteți trece fructele zdrobite prin sita, pentru un aspect reușit.
  5. Repartizam, cu ajutorul unei lingurițe, glazura de fructe peste prăjiturile răcite. Decoram cu fructe.