Mod de preparare Prajiturica de casa cu cacao si miez de nuca

  1. Pentru prepararea blatului se bat albusurile spuma, se amesteca bine de sus in jos.
  2. Apoi se adauga treptat zaharul pudra, uleiul, zaharul vanilat si cacaoa.
  3. La final se toarna aluatul in tava cu folie de copt si se pune deasupra miez intreg de nuca. 
  4. Apoi se baga pentru 20 minute la cuptorul incins. 
  5. Pentru glazura se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si totul se amesteca cu ness-ul dizolvat in lapte.
  6. Se pune la bain-marie si se amesteca bine pana acest amestec devine de consistenta caramelului topit.
  7. Dupa aceea lasam sa se raceasca, iar cand e rece o amestecam cu cele 100 gr de margarina lasata la temperatura camerei.
  8. Amestecam energic sa se incorporeze toata margarina si apoi bagam totul in frigider sa se intareasca putin, aproximativ 30-40 de minute.