Mod de preparare Prajiturica delicioasa

  1. Incalzeste cuptorul la 220C.
  2. Unge cu margarina si tapeteaza cu faina o tava de 6 briose.
  3. Pentru crusta, amesteca biscuitii macinati cu Rama Maestro topita si esenta de vanilie pana cand se leaga.
  4. Pune cate 1 lingura din aceasta compozitie in forme si preseaza compozitia la baza si pe peretii formelor.
  5. Da crustele la cuptor 10 minute, apoi scoate-le si pune-le deoparte pana cand prepari umplutura.
  6. Pentru umplutura, amesteca merele rase cu zeama de lamaie, scortisoara macinata, 1 lingura amidon alimentar, mierea si iaurtul.
  7. Imparte compozitia obtinuta in cele 6 cruste.
  8. Da prajiturelele la cuptor 15 minute.
  9. Dupa ce s-au copt, scoate prajiturelele din cuptor si lasa-le sa se raceasca 15 minute.
  10. Dupa ce s-au racit putin, presara prajiturelele cu biscuiti sfaramitati si zahar colorat apoi serveste-le.