Mod de preparare Princess cake

  1. Se incinge cuptorul la 180.
  2. Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik, praf de copt si sare.
  3. Intr-un alt vas se bate Rama Maestro cu zaharul, apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.
  4. Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita, apoi se da la copt 30-40 minute pana cand, la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
  5. Se lasa checul sa se raceasca complet apoi se taie in 2 parti, pe orizontala, astfel se vor obtine 3 blaturi.
  6. Pentru umplutura se bate frisca.
  7. Pentru asamblare, se aseaza blatul mai mare pe farfurie.
  8. Se unge cu frisca si se presara cu din bomboane.
  9. Se acopera cu blatul mijlociu si se repeta procedura.
  10. Din fondant se face corpul unui ursulet-fetita, doar partea superioara, fara picioare.
  11. Tortul se imbraca in fondant, acesta va fi rochia printesei.
  12. Se asaeza in varf ursuletul-printesa.