Mod de preparare Profiterol cu crema

  1. Se fierb 250 ml apa, margarina Rama, sare si zahar, cand incepe sa clocoteasca, se toarna faina si se amesteca pana cand compozitia devine uniforma.
  2. Se mai fierbe inca 1 minut, amestecandu-se continuu, pana cand se desprinde de peretii vasului.
  3. Se da deoparte de pe foc si se incorporeaza ouale, unul cate unul.
  4. Intr-o tava tapetata cu hartie pergament, se pune cate o lingura de compozitie si se coc aproximativ 30 de gogosele.
  5. Separat, se fierbe zaharul cu vanilia.
  6. Se da deoparte de pe foc, se infuzeaza pliculetele de ceai 3 minute, apoi se strecoara.
  7. Intr-un castron, se freaca galbenusurile cu zaharul pana cand se albeste, se incorporeaza faina, si se fierbe cu laptele, pana cand se ingroasa.
  8. In crema racita, se incorporeaza albusul batut spuma.
  9. Cu aceasta crema se umplu gogoselele.