Mod de preparare Pudding cu musli

  1. Pregatim mai intai cele 2 creme de pudding cu lapte si zahar in vase separate, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Cand sunt gata, se toarna compozitiile fierbinti in cescute (sau forme speciale, daca aveti), nu inainte de a le uda cu apa, sa nu se prinda de pereti si sa se desprinda usor cand s-au racit.
  3. Deasupra se presara musli si se dau la rece 1-2 ore.
  4. Sunt gata cand se desprind usor din forme pe o farfurioara.
  5. Se pot decora dupa bunul plac al fiecaruia.
  6. Pentru ornare eu am folosit 1 mar curatat si taiat feliute pe care le-am pudrat cu zahar vanilat, scortisoara si esenta de rom, apoi le-am calit intr-un cub de margarina Rama pe foc iute, dupa care am stins cu o cescuta de vin rosu (negru) dulce.
  7. Separat am topit si tableta de ciocolata din care am facut cateva frunzulite de ciocolata (nu prea reusite, ca n-am avut ciocolata amaruie, asa cum ar fi indicat) si am tras in ciocolata si cateva feliute crude de mar.
  8. Cu acestea am incercat sa decorez 2 portii de pudding.
  9. Prima portie contine un pudding de vanilie si unul de ciocolata, cealalta portie un pudding ciocolata, vanilie.