Mod de preparare Pudding delicios de ciocolata

  1. Unge cu Rama si pudreaza cu lingura de faina pastrata un bol cu capacitatea de 1.2 litri, inlaturand excesul, apoi aseaza la baza acestuia o foaie de copt rotunda, unsa si aceasta cu Rama.
  2. Intr-o cratita, topeste untul cu siropul si zaharul.
  3. Ia-le de pe foc, adauga laptele si oul si amesteca.
  4. Amesteca cacaoa cu faina, scortisoara si bicarbonat, adauga acest amestec in compozitia cu Rama si amesteca.
  5. Toarna compozitia obtinuta in bolul pregatit, acopera-l bine cu folie de aluminiu, apoi aseaza bolul intr-o cratita cu apa ce fierbe (apa sa ajunga pana la jumatatea bolului) si lasa pudding-ul sa fiarba la bain-marie timp de 1h 15 minute.
  6. Chiar inainte de a fi gata, prepara sosul de ciocolata, incalzind toate ingredientele pentru sos, pana ce s-au topit, amestecandu-le continuu.
  7. Rastoarna pudding-ul pe o farfurie si dezlipeste foaia de copt.
  8. Toarna sosul peste pudding si serveste-l imediat.