Mod de preparare Red velvet cake

  1. Incalzeste cuptorul la 180. Aamesteca intr-un vas faina cu pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt.
  2. Intr-un alt vas bate zaharul cu Rama Maestro.
  3. Adauga laptele,cele doua lichioruri, 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, ouale si colorantul si amesteca bine.
  4. Incorporeaza apoi ingredientele uscate si toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.
  5. Da blatul la copt 35-45 minute, pana cand, la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
  6. Lasa blatul sa se raceasca apoi taie-l pe orizontala in 1-2 parti.
  7. Pentru crema amesteca toate ingredientele pana la omogenizare.
  8. Pentru asamblare, aseaza un blat pe farfurie, unge cu crema si acopera cu un alt blat.
  9. Decoreaza dupa dorinta.