Mod de preparare Regina cireselor

  1. Se freaca zaharul cu galbenusurile pina devine o crema, se adauga faina, sarea, margarina rama maestro, ciocolata topita cu putina apa, iar la urma se adauga si albusurile batute spuma.
  2. Se pune compozitia intr-o forma unsa si tapetata si se coace 35 min.
  3. Se amesteca ciresele cu zaharul si se fierb citeva min, apoi se dau de pe foc si se strecoara.
  4. Cand sint bine scurse de zeama si racite, se amesteca cu frisca.
  5. Se taie blatul in doua pe orizontala, se pune frisca cu ciresele, si ce-a de-a doua parte din blat deasupra.
  6. Pentru glazura se topeste ciocolata in baie de aburi, se amesteca cu margarina rama maestro si romul si se toarna deasupra prajiturii.
  7. Se intinde uniform cu un cutit, se taie in patrate dupa ce a stat citeva ore bune la rece si se decoreaza cu cirese confiate.