Mod de preparare Rulada cu afine

Preparare blat:

1. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul, se bate in continuare pana devine cremoasa, se adauga galbenusurile, apoi faina amestecata cu cacaua.
2. Se amesteca cu lingura de lemn pana la omogenizare.
3. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Se da la cuptorul preincalzit 35 de min.
5. Se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.
6. Se lasa la racit.

Preparare crema:

1. Se pune compotul intr-o craticioara la foc.
2. Se pune intr-un castronel budinca, zaharul si se adauga cate o lingura sirop rece pana se omogenizeaza.
3. Se rastoarna peste restul de compot si se amesteca la bain-marie sau foc mic pana se ingroase.
4. Se da jos, se pune margarina bucatele si se amesteca pana se omogenizeaza.
5. Se lasa la racit,amestecand din cand in cand pana ajunge la temperatura camerei.

Asamblare si decorare:

1. Se desface rulada din hartia de copt si se intinde crema, oprindu-se putin, se ruleaza strans la loc.
2. Se lasa la rece putin (la frigider), apoi se intinde restul de crema deasupra.
3. Daca intre timp crema s-a legat prea tare o mai punem putin la foc mic, amestecand incontinuu.
4. Se lasa cateva ore apoi se taie felii.