Mod de preparare
Rulada cu ananas
- Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat apa si se amesteca pana se dizolva zaharul si rezulta o crema albicioasa.
- Separat sa bat albusurile spuma.
- Faina se amesteca cu cacao.
- Se adauga la compozitia de galbenusuri, albusurile si treptat faina amestecata cu cacao.
- Se coace 15-20 min la foc potrivit.
- Se rastoarna pe un prosop (sau hartie de copt) presarat cu zahar pudra.
- Se rasuceste si se lasa, pana se pregateste umplutura.
- Se face budinca din 250-300 ml lapte.
- Gelatina se pune la inmuiat, iar apoi se dizolva putin la bain marie sau in cuptorul cu microunde (aveti grija sa nu fiarba).
- Gelatina dizolvata se adauga peste budinca, iar cand se raceste se amesteca cu frisca batuta si fructele.
- Se desface rulada si se pune crema intr-un strat potrivit (nu ca mine ca am pus de nu mai putea sa respire :))Puteti sa mai adaugati si fructe taiate bucatele.