Mod de preparare Rulada cu banane

Preparare blat:

  1. Se separa ouale, se bate albusul cu 2 lg de zahar iar galbenusul cu o lg de zahar se amesteca si se adauga faina incorporandu-se usor.
  2. Se intinde pe hartie de copt si se coace la foc foarte mic.

Preparare crema

  1. Praful de budinca se amesteca cu 3 lg de lapte rece, iar restul se pune la fiert impreuna cu ciocolata si cacao.
  2. Cand aproape a fiert se adauga budinca si se fierbe pana ce compozitia se ingroasa.
  3. Dupa ce s-a racit se adauga margarina si se bate bine cu mixerul.

Preparare decor

  1. Zaharul se pune la topit iar cand capata o culoare maronie deschis se adauga nuca si se rastoarna pe o suprafata unsa cu un pic de ulei.
  2. Se lasa la racit bine, dupa ce s-a racit se zdrobeste cu sucitorul formandu-de un barot.

Asamblare si decorare:

  1. Pe foaia de rulada se intinde crema iar la marginea foii se pun doua banane.
  2. Se ruleaza si se da la rece.
  3. Dupa ce s-a racit se glaseaza in ciocolata.
  4. Cat inca ciocolata nu era uscata se baroteaza cu nuca pregatita.